> Meldingen

Meldingen

Per aanvraagperiode is er beperkt STAP-budget beschikbaar. Het budget van de huidige aanvraagperiode is niet meer beschikbaar. U kunt de volgende aanvraagperiode opnieuw een aanvraag starten. De volgende aanvraagperiode start op donderdag 1 september 2022 om 10.00 uur.

De wachtrij is gepauzeerd en uw positie in de wachtrij blijft hetzelfde. Sluit het venster niet. De wachtrij wordt automatisch opgestart zodat u door kunt naar uw aanvraag.

De volgende aanvraagperiode voor STAP-budget start op donderdag 1 september 2022 om 10.00 uur. Als u eerder probeert aan te vragen krijgt u de melding “wachtrij nog niet actief”. Dit betekent dat u nog geen STAP-budget kan aanvragen. Er is geen rankschikking en u heeft geen voorrangspositie. Een tijdbalk geeft aan wanneer de wachtrij wordt geactiveerd en het aanvraagloket van STAP-budget wordt geopend. Om 10:00 uur worden de bezoekers die een aanvraag willen starten willekeurig en automatisch toegevoegd aan de wachtrij naar het aanvraagloket. Het heeft geen invloed als u al 3 uur eerder, 10 minuten voor aanvang of exact om 10.00 uur de aanvraag wilt starten. Vanaf 10.00 uur worden de aanvragen in volgorde afgehandeld.

Vanaf donderdag 1 september 2022 10.00 uur wordt er een wachtrij gestart om u naar uw aanvraag te leiden. Op het moment dat er veel mensen een aanvraag willen starten of willen inloggen op Mijn STAP-budget, krijgt u de melding “U staat in een wachtrij”. Dit zorgt ervoor dat wij de aanvragen op volgorde van binnenkomst kunnen afhandelen.

Het STAP klant contact centrum is bereikbaar via 088 898 22 02 op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 8.00 tot 17.00 uur.